Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 26-05-2009 | Article Rating | (0) reacties

Succesvol opleidingstraject Elektronisch Patiëntendossier GGzE

 

Eindhoven - 26 mei 2009: GGzE rondt vandaag een succesvol opleidingstraject af in het nieuwe Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Begin april ging het traject van start. The Courseware Company ondersteunt GGzE met een Learning Management Systeem: Enterprise Knowledge Platform (EKP).

 

klassikale trainingen 

GGzE gebruikt EKP onder andere voor de coördinatie van klassikale trainingen in de nieuwe EPD applicatie: ‘USER’. The Courseware Company schakelde begin dit jaar tevens LearningGuide Solutions in voor de ontwikkeling  van een Elektronisch Performance Support Systeem (EPSS) bij GGzE. Na twee maanden blijkt de implementatie een succes. 1.600 medewerkers hebben inmiddels een klassikale training doorgelopen en beschikken over een LearningGuide EPSS.

 

omvangrijk traject

De implementatie van de nieuwe EPD applicatie binnen GGzE is een omvangrijk traject. “We wilden de informatiseringafdeling niet overbelasten met onnodige vragen over de nieuwe applicatie,” zegt Paul van Geldrop, Projectleider Informatievoorziening van GGzE. Om het opleidingstraject in goede banen te leiden stelde The Courseware Company voor een combinatie te zoeken tussen klassikale trainingen en een online support tool: LearningGuide.

 

de juiste partner

Voor Coen Flach, Directeur van The Courseware Company, was LearningGuide de logische keus: “LearningGuide Solutions levert maatwerk in de invulling van hun performance support tool. Tevens is het belangrijk dat een partner beschikt over de capaciteit een dergelijk project te kunnen uitvoeren. Dit maakt LearningGuide Solutions een geschikte partner voor dit project.” 

 

resultaten

Na de eerste twee maanden is van Geldrop tevreden met de eerste resultaten: “Iedere medewerker beschikt momenteel over een volledig online naslagwerk, waarin je gemakkelijk en overzichtelijk kunt zoeken,” aldus Paul van Geldrop. “EKP zorgde voor een zeer efficiënte manier om de juiste trainingen toe te wijzen aan de juiste functies binnen onze organisatie.”

 

meer informatie

kijk voor meer productinformatie en actuele nieuwsberichten op: www.courseware.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.