Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-05-2009 | Article Rating | (0) reacties

Creative Learning Lab organiseert inspiratiebijeenkomsten

Het Creative Learning Lab van de Waag Society organiseert deze maand opnieuw inspiratiebijeenkomsten voor het basisonderwijs (20 mei), Pabo-docenten (27 mei) en het voortgezet onderwijs (28 mei).

Docenten, leidinggevenden en schoolmanagement kunnen gratis aan de bijeenkomsten meedoen. De medewerkers van Creative Learning Lab zullen inspirerende voorbeelden laten zien van het gebruik van ICT in de lespraktijk. Ook gaan zij in op de mogelijkheden om onderwijs op een laagdrempelige manier te laten aansluiten bij de belevingswereld van de leerlingen.

De Waag ontwikkelde eerder al projecten als Scratchworx, waarbij jongeren zelf video-, foto- en geluidsopnames maken en het materiaal bewerken tot een eindproduct en Frequentie 1550, een geschiedenisgame die leerlingen de Middeleeuwen actief laat beleven.

Meer informatie:
http://www.creativelearninglab.org/trainingen/inspiratiebijeenkomsten-mei-2009


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.