Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 06-05-2009 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley nodigt u weer uit.

In de serie lunchsessies die Bright Alley dit jaar verzorgt, staat op 19 mei het thema ‘applicatietrainingen’ op het menu.

Kent u het? Met z’n allen in een klasje kijken naar iemand die uitlegt hoe de nieuwste bedrijfsapplicatie bediend moet worden. Later probeert u zich achter uw eigen pc wanhopig te herinneren welke handelingen u ook alweer moest uitvoeren. Met behulp van e-learning kunnen applicatietrainingen een stuk efficiënter worden. En als je het later even niet meer weet, pak je gewoon de e-learning er weer bij.

Maar hoe houd je een e-learningapplicatietraining boeiend? Hoe zorg je voor de aansluiting met de praktijk? Wordt het een knoppencursus of een proceduretraining? Of moet het helemaal geen applicatietraining worden, maar een toegesneden online helpfunctionaliteit?

Tijdens de kleinschalige interactieve sessie brengen wij onze expertise in op het gebied van applicatietrainingen via e-learning en tonen we enkele voor u relevante, inspirerende voorbeelden. Voor u is het dé gelegenheid om ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere organisaties aan tafel.

Schuift u bij ons aan tafel aan? De lunch vindt plaats op dinsdag 19 mei van 12.00 tot 13.30 uur in ons kantoorpand aan het Herculesplein 80 in Utrecht. Deelname en parkeren is gratis. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier of telefonisch via Dorien de Rond - (030) 21 23 200. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor informatie.

Graag tot ziens op 19 mei!

Bright Alley
Jeroen Kelder


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.