Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-05-2009 | Article Rating | (3) reacties

Ontwikkelingen bij e-Learning.nl

De redactie van e-Learning.nl gaat in de toekomst web based trainingen aanbieden. Dit doet zij om kennisuitwisseling te bevorderen en om de interactie met haar bezoekers te verhogen.  Ook zullen er meer demo’s van marktspelers op de website verschijnen. De redactie van e-Learning.nl heeft twee nieuwe leden mogen verwelkomen die deze vernieuwingen mee in gang hebben gezet.

Naast het opstarten van de LinkedIn groep van e-Learning.nl, die nu bijna 150 leden telt, en de lancering van e-Learning.be op 1 juni 2009 heeft de redactie plannen om meer vernieuwingen door te gaan voeren. Uit bezoekersstatistieken is gebleken dat er bij de bezoekers nog steeds een grote behoefte bestaat aan basisinformatie over e-learining. Men wil  weten wat e-learning precies is en welke toepassingsmogelijkheden er bestaan voor de eigen organisatie. De tekstuele pagina's op het webportaal zullen daarom aangevuld worden met webbased trainingen. Redactielid Marcel de Leeuwe is bezig drie trainingen uit te werken: 'e-LearningBasics', 'e-LeariningTools' en 'e-Learning Trends'. Deze zullen vervolgens beschikbaar gesteld worden onder een CC-licentie waardoor iedereen de webbased trainingen zelf kan aanpassen naar eigen wensen.Om bezoekers verder te informeren over de mogelijkheden die e-Learning biedt, zullen er op e-Learning.nl meer demo’s verschijnen van de markstpelers.

Op de laatste redactievergadering heeft e-Learning.nl twee nieuwe redactieleden mogen verwelkomen: Marguerite GmelichMeijling– Stolp (TinqWise) en Job Bilsen (Stoas). Met de komst van deze twee nieuwe leden heeft het team na drie jaar van goede samenwerking afscheid genomen van Erik Huisman.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Willem
Van Willem | 05-05-2009
Normaal gesproken lees ik de berichten van deze site in m'n RSS lezer. Nu klikte eens door naar de site zelf en werd tijdens het lezen van bovenstaande tekst helemaal gek van alle bewegende banners aan de linker- en bovenkant van de site. Jullie moeten daar wel aardig voor betaald worden om dat te willen. Kan me tenminste niet voorstellen dat je ze er hebt staan omdat je het mooi vindt? Hoe dan ook, als webbased training betekent dat ik constant word afgeleid door die toeters en bellen hoeft het voor mij dus ECHT NIET!!!!
Willem
Van Willem | 05-05-2009
Sorry mensen, na wat doorklikken op de site begin ik me alleen maar meer te ergeren. Zie nu ook de prijzen die voor die banners betaald moeten worden. Kan me daarmee niet aan de indruk onttrekken dat e-learning meer een manier van bijverdienste is dan een onafhankelijk platform voor kennis uitwisseling. Ik wens jullie veel succes verder, maar mij ben je kwijt...
Stephan
Van Stephan | 06-05-2009
Willem, ik betreur je reactie. Er is een significant aantal mensen bezig om van e-learning.nl iets te maken. De stijgende bezoekersaantallen bewijzen dat hier behoefte aan is. Waar kosten zijn, dienen tevens opbrengsten gegenereerd te worden.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.