Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-04-2009 | Article Rating | (2) reacties

E-learning start eigen groep op LinkedIn

Begin deze week is e-Learning.nl een eigen groep gestart op het sociale (zakelijke) netwerk LinkedIn. Doel van deze groep is om e-learningprofessionals te verenigen. Zij krijgen binnen de LinkedIn-groep van e-Learning.nl de mogelijkheid om elkaar vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en discussies te voeren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Sjoerd de Vries
Van Sjoerd de Vries | 01-05-2009
De functie om groepen te maken is bijzonder handig, maar ik vind het jammer dat iedereen zijn eigen groepje aanmaakt voor dezelfde doelgroep. Zo bestaat de groep Dutch E-learning Professionals al bijna een jaar. Daarnaast is er een internationale E-learning groep. Ik ben zelf moderator van de Dutch E-learning Professionals en het zou geen probleem zijn als er meer beheerders bij komen. Het idee van de groep is om kennis te vergroten binnen de groep. Vanuit dat oogpunt is het van belang dat zoveel mogelijk personen binnen dezelfde doelgroep in één groep zitten.
Jo van Saase
Van Jo van Saase | 23-10-2014
Ik ben op zoek naar een onderwijsinstelling in Utrecht en omgeving die werkt met Moodle en bereid is om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van cursussen. Vanzelfsprekend wil ik ook investeren in ontwikkelingen t.b.v. onderwijs.

Jo van Saase
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.