Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-04-2009 | Article Rating | (2) reacties

E-learning start eigen groep op LinkedIn

Begin deze week is e-Learning.nl een eigen groep gestart op het sociale (zakelijke) netwerk LinkedIn. Doel van deze groep is om e-learningprofessionals te verenigen. Zij krijgen binnen de LinkedIn-groep van e-Learning.nl de mogelijkheid om elkaar vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en discussies te voeren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Sjoerd de Vries
Van Sjoerd de Vries | 01-05-2009
De functie om groepen te maken is bijzonder handig, maar ik vind het jammer dat iedereen zijn eigen groepje aanmaakt voor dezelfde doelgroep. Zo bestaat de groep Dutch E-learning Professionals al bijna een jaar. Daarnaast is er een internationale E-learning groep. Ik ben zelf moderator van de Dutch E-learning Professionals en het zou geen probleem zijn als er meer beheerders bij komen. Het idee van de groep is om kennis te vergroten binnen de groep. Vanuit dat oogpunt is het van belang dat zoveel mogelijk personen binnen dezelfde doelgroep in één groep zitten.
Jo van Saase
Van Jo van Saase | 23-10-2014
Ik ben op zoek naar een onderwijsinstelling in Utrecht en omgeving die werkt met Moodle en bereid is om ons te ondersteunen bij het ontwikkelen van cursussen. Vanzelfsprekend wil ik ook investeren in ontwikkelingen t.b.v. onderwijs.

Jo van Saase
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.