Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 04-05-2009 | Article Rating | (0) reacties

Innoveer met Bright Alley!

Bright Alley is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve vormen van leren. Daarom organiseerden wij dit jaar wederom de interne competitie BA LABS waar innovatie projectvoorstellen voor gaming en e-learning. Het project 'De didactische 3-D game' en het project ‘Meten is weten' waren volgens de jury dit jaar de grote winnaars en zullen zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd.

3-D Game

Een Bright Alley projectgroep gaat binnenkort aan de slag met het uitwerken van een didactisch prototype voor een 3D-game. Het team zal zich eerst buigen over de vraag voor welke toepassingen een dergelijke game gebruikt kan worden en zich daarna richten op het ontwikkelen van een prototype met beperkte omvang. Wij willen dit graag uitwerken met een partij die ruime ervaring heeft op het gebied van e-learning, en die behoefte heeft om ervaring op te doen met de inzet van games waarbij onderzocht zal gaan worden op welke wijze 3-D waarde kan toevoegen aan een leeroplossing. Wij zien dit project zoals het is, namelijk als een investering en dat is wat ons betreft ook de basis waarop wij de samenwerking zoeken. Het betreft dus geen commercieel project en wij zoeken daarom vooral enthousiasme, tijd en deskundigheid.

Als u interesse heeft, dan nodigen wij van harte uit om contact op te nemen met Erik de Jong op 030 - 21 23 227.

Meten is Weten
Het project 'Meten is weten' is een uitvloeisel van een eerder uitgevoerd intern onderzoek binnen Bright Alley. De focus van dit derde project ligt op het meten van leereffecten van e-learning. Zijn de resultaten van online leren beter, gelijk aan of slechter dan dat van klassikaal leren? En moet je deze resultaten nu uitdrukken in geld, toetsscores, motivatie, efficiëntie of mogelijke andere waarden? De 'Meten is weten'-groep gaat aan de slag om de antwoorden hierop te vinden. De projectgroep kijkt nog naar mogelijkheden om in de uitvoering samen te werken met een kennisinstituut.

Als u interesse heeft, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Marianne Elshoud op 030 - 21 23 237.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.