Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-04-2009 | Article Rating | (0) reacties

EHBO en Eerste Hulp in Huis tekenen intentieverklaring voor samenwerking

Op 18 april, tijdens een bijeenkomst in het teken van het 60-jarig bestaan van de Nationale Bond EHBO, hebben de Nationale Bond EHBO en Eerste Hulp in Huis een intentieverklaring getekend om tot een langdurige samenwerking te komen voor het aanbieden van e-learning aan de leden van de Bond. De EHBO, een vrijwilligersorganisatie in de eerste hulp met 285 plaatselijke verenigingen en circa 19.000 vrijwilligers, wil op deze wijze voor en met haar leden inspelen op maatschappelijke veranderingen die de bond niet onberoerd laten. Er zijn nieuwe mogelijkheden om mensen te betrekken bij de eerste hulp door zo goed mogelijk gebruik te maken van beschikbare moderne leermethodieken (e-learning).

Eerste Hulp in Huis heeft als een van haar doelen het zo breed mogelijk aanbieden en beschikbaar maken van EHBO-kennis en ziet samenwerking met de Nationale Bond EHBO als een goede weg. Partijen zien samen goede mogelijkheden om tot een vruchtbare en langdurige samenwerking te komen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.