Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-04-2009 | Article Rating | (0) reacties

'Vogel's zet e-Learning in bij introductie nieuwe productlijn'

Vogel's is in Europa marktleider op het gebied van hoogwaardige bevestigingssystemen en meubelen voor audio en video apparatuur. Voor een succesvolle introductie van de nieuwe productlijn is voor de verkopers gedegen kennis van de producten èn de vertaling daarvan in adviezen en voordelen voor de klant, belangrijk. Het is de bedoeling dat vertegenwoordigers van importeurs hierbij trainingen verzorgen voor het winkelpersoneel. Op hun beurt worden de vertegenwoordigers opgeleid met behulp van een e-Learning module die online via de Vogel's Academy benaderbaar is. Vogel's heeft het onderwijskundig bureau TinQwise gevraagd de e-Learning te ontwikkelen.

Gezien de internationale doelgroep is een e-Learningmodule ontwikkeld in acht talen. Doelgroep zijn de eigen salesmanagers en de vertegenwoordigers bij de importeurs. Onderwerpen die aanbod komen zijn: marktkennis, productkennis, voordelen voor de klant, adviesvaardigheden en inspelen op koopmotieven. Centraal onderdeel is een verkoopsimulatie waarbij de verkoper aan de hand van klantgesprekken het geleerde gaat toepassen. Aanvullend aan de e-Learning wordt een korte workshop gegeven waarin aandacht wordt besteed aan didactische vaardigheden en het gebruik van hulpmiddelen, zodat de vertegenwoordigers voldoende in staat zijn de gewenste productkennis en verkooptechniek aan de verkopers op de winkelvloer over te dragen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.