Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-04-2009 | Article Rating | (0) reacties

Symposium over nieuwe media voor bibliotheek of onderwijsinstelling

Hyves, Facebook, Flickr, Twitter, de Flip, Poken en ga zo maar door. Het lijkt alsof er elke week wel een nieuwe applicatie of tool wordt gelanceerd. Maar wat moet je als bibliotheek of onderwijsinstelling met al deze nieuwe tools? Heb je nog wel een keus? Op donderdag 23 april vindt in de Aula van de TU Delft het symposium 'Marketing, Nieuwe Media & Mediawijsheid' plaats, een evenement dat bestaat uit een groot aantal lezingen en workshops. De organisatie is in handen van het UGame - ULearn-team.

Sprekers tijdens het symposium, dat zich in eerste instantie richt op iedereen die nieuwe media en toepassingen daarvan in het onderwijs en bibliotheken wil leren kennen en/of wil inzetten, zijn onder andere Helene Blowers (bedenkster 23 dingen), Kathy Dempsey (marketing consulent/auteur), Father Roderick, Christian ten Hoope, Margit Tamas, Willem Jan Renger, Cathy Spierenburg, Remco Pijpers, Norma Verheijen, Frank Lekanne Deprez, Frank Huysmans, Francien van Bohemen en Pierre Gorissen. De rol van dagvoorzitter is in handen van Annemarie van Gaal.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.