Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-04-2009 | Article Rating | (1) reacties

Betaalde cursussen aanbieden met Moodle Payments

Avetica introduceert de module Moodle Payments. Met deze gratis module kunnen betaalde cursussen aangeboden worden met Moodle, een soort webshop voor cursussen. De eerste betalingsmogelijkheid is met betalen via iDeal.

De Moodle-site eigenaar kan op deze manier zich volledig concentreren op de inhoud van de cursus, want betalen en factureren gaat volledig automatisch. Ook hoeft de Moodle-site eigenaar geen financiële investeringen te doen en ook geen iDeal-abonnement af te sluiten. Met de wekelijkse uitbetaling krijgt de Moodle-site eigenaar het geld op zijn/haar bankrekening gestort. Rapportages over het aantal afgenomen cursussen en alle uitgekeerde bedragen worden per e-mail verstuurd.

Voor de cursist werkt het niet anders dan een artikel kopen bij een webshop. Als de gewenste cursus geselecteerd is, moet er eerst betaald worden via iDeal en dan heeft de cursist direct toegang tot de cursus.

Om de Moodle Payments module te downloaden en gelijk het principe uit te proberen van betalen in Moodle met iDeal, heeft Avetica op http://moodle.avetica.nl een speciale cursus ingericht met een installatiehandleiding, tips en uiteraard de module zelf als downloadbaar bestand.
Deze cursus kost € 1,19 en moet worden betaald via iDeal.

Meer informatie over Moodle Payments is te vinden op:
http://www.avetica.nl/moodle/moodle-payments.html

Met Moodle Payments heeft Avetica een nieuwe dienst toegevoegd aan de categorie e-learning & marketing.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Leers etienne
Van Leers etienne | 04-05-2009
Beste, Ik woon in België en ik overweeg om mijn e-learningpakketten aan te bieden in Nederland. Wanneer hiervoor Moodle gebruikt, dien ik dan bij een Nederlandse bank een rekening te hebben? Graag hieromtrent de mogelijkheden. Mvg E. Leers
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.