Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-03-2009 | Article Rating | (0) reacties

SURFnet houdt seminar over zin en werking van Weblectures

Op dinsdag 21 april wordt in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam 'Expertiseseminar: Weblectures, de colleges van de toekomst?' gehouden, een seminar dat georganiseerd is door SURFnet en is gericht op instellingen die zich nog oriënteren op het opnemen en uitzenden van hoorcolleges, maar ook op instellingen die al webcolleges aanbieden. Tijdens het seminar zullen ervaringsdeskundigen ingaan op vragen als 'Wat is de impact van Weblectures, nu en op de langere termijn?', 'Hoe kunnen Weblectures goed in het onderwijsproces worden ingezet?', 'Wat komt er allemaal bij kijken als je Weblectures wilt introduceren binnen je instelling?'.

De opening van het seminar zal worden verzorgd door Hans Bronkhorst (Wageningen Universiteit). Daarna zijn er lezingen en presentaties van onder anderen Sandra Passchier (Project Manager, SURFnet) en Michiel Schok (Technisch Product Manager Videodiensten, SURFnet); en Olaf Schulte (Multimedia Services ETH Zurich). In de middaguren van de bijeenkomst, die gratis toegankelijk is en open staat voor alle bij SURFnet aangesloten instellingen, zal een groot aantal parallelsessies plaatsvinden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.