Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-03-2009 | Article Rating | (2) reacties

Erasmus MC lanceert online game 'The Great Flu'

Het Erasmus MC, het academisch ziekenhuis in Rotterdam, heeft recent de online game 'The Great Flu' gelanceerd. De game is onderdeel van de wetenschapsmanifestatie over griepvirussen, die in het kader van het Darwin-jaar 2009 wordt georganiseerd. De game vormt onderdeel van de wetenschapsmanifestatie 'H5N1 - De evolutie van een griepvirus', die tot en met 25 oktober in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam wordt gehouden en georganiseerd is door het Erasmus MC en het Natuurhistorisch Museum. Aanleiding van de manifestatie is het Darwin-jaar 2009.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

lucas verhelst
Van lucas verhelst | 27-03-2009
Zeer mooie toepassing! Mogen we dit gebruiken? (is er toevallig ook een NL-versie?)
Fred Balvert
Van Fred Balvert | 03-04-2009
The Great Flu is onderdeel van het programma voor wetenschapscommunicatie van het Erasmus MC. De game laat zien dat wetenschappelijk onderzoek belangrijk, spannend en leuk is. Natuurlijk met videobijdragen van prof. Ab Osterhaus, hoofd van de afdeling Virologie. De game is alleen in het Engels, maar al gauw voor Nederlandse spelers te spelen. Graag ook het publieksonderzoek invullen. Voor groepen zijn er ook rondleidingen in de tentoonstelling 'H5N1 - De evolutie van een griepvirus' in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, aan te vragen bij darwinjaar2009@erasmusmc.nl
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.