Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 18-03-2009 | Article Rating | (0) reacties

Zoekt en gij zult vinden

Kluwer Navigator is een online kennistool van uitgeverij Kluwer waarmee juridische en financiële professionals online vakgerelateerde informatie kunnen vinden. De grote hoeveelheid informatie in de Navigator, maakt het noodzakelijk een zoekvraag goed te formuleren. Bright Alley ontwikkelde hiervoor een e-learningtraining waarmee gebruikers snel en gericht in Kluwer Navigator leren zoeken.

 

De training is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij gemeentes, accountants en ministeries en voor hun werk gebruik maken van veel verschillende bronnen. De bronnen variëren van tijdschriftabonnementen tot jurisprudentie. Al deze bronnen zijn verzameld in een grote database: Kluwer Navigator. Maar hoe zoek je snel en gericht in een grote database de informatie die je wilt hebben? Hoe vertaal je je zoekvraag naar een gerichte zoekopdracht?

Met de online training van Bright Alley leren de gebruikers wat Kluwer Navigator is, wat het allemaal te bieden heeft en hoe een zoekopdracht goed geformuleerd moet worden. De gebruiker gaat zelf aan de slag met het pakket. Op basis van casussen leert de gebruiker aan de hand van oefeningen en demo's de juiste zoekstrategie.

De e-learning is eind 2008 door Bright Alley opgeleverd en zal door Kluwer mogelijk op verschillende manieren worden ingezet: als volledige online training, en als onderdeel van 'blended learning', waarbij cursisten de training gedeeltelijk klassikaal en gedeeltelijk online volgen.

 

Ga voor informatie en meer nieuwsberichten naar www.brightalley.nl

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.