Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-03-2009 | Article Rating | (0) reacties

Meer details bekend over 23ste ICDE Wereldconferentie

In grote lijnen is het programma bekend van de de 23ste ICDE Wereldconferentie over open leren en afstandsonderwijs, die van 7 tot en met 10 juni wordt in het MECC in Maastricht wordt gehouden. De organisatie van het meerdaagse evenement is in handen van de Open Universiteit, in samenwerking met de ICDE (International Council for Open and Distance Education) en de EADTU (European Association of Distance Teaching Universities). Thema van deze 23ste internationale conferentie is 'Flexible Education for Al: Open – Global – Innovative' ('Flexibel onderwijs voor allen: open - wereldwijd - innovatief').

Naast een groot aantal plenaire sessies en workshops zullen er onder meer keynotes worden gegeven door Brenda Gourley (rector magnicus Open Universiteit Verenigd Koninkrijk); Barney Pityana (rector magnicus UNISA - University of South Africa, Zuid-Afrika); Sam Pitroda (National Knowledge Commission, India) en Rick Harwig (Philips Electronics). Uitgenodigd voor een lezing is ook minister Ronald Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.