Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 05-03-2009 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe e-learning Zorgleefplan

The Competence Group heeft een nieuwe e-learningmodule beschikbaar: het Zorgleefplan. De training is gemaakt in samenwerking met Technology To Serve. Het Zorgleefplan is een methode om de kwaliteit van mensen in een verzorgings- en verpleeghuis zo hoog mogelijk te houden. Het is een uitwerking van de Norm verantwoorde zorg die door de overheid werd geïntroduceerd en de normen beschrijft die de kwaliteit van leven van mensen bepaalt.

De e-learning beslaat (beschrijft) de visie achter het Zorgleefplan en behandelt alle aspecten van het model. Daarnaast beschrijft het de vier domeinen van het model:

  • woon- en leefomstandigheden
  • participatie
  • mentaal welbevinden en autonomie
  • lichamelijk welbevinden en gezondheid

Van elk domein worden de aspecten uitgelicht en tenslotte procesmatig weergegeven. Hiermee wordt theoretisch duidelijk hoe te werken volgens de methodiek van het Zorgleefplan.

The Competence Group en Technology To Serve werkten al eerder samen aan de e-learning van het softwarepakket ResidentWeb, het administratieve systeem wat gebaseerd is op het Zorgleefplan.

Meer informatie:

Laura Tolsma l.tolsma@ttoserve.nl 0341 279399

Daan Russchen d.russchen@competence.biz 030 256 56 25


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.