Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 03-03-2009 | Article Rating | (1) reacties

Emergis zet e-learning in bij uitrol Psygis

Emergis, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zeeland, zet e-learning van The Competence Group in bij de verdere uitrol van PSYGIS.

Deze e-learning van PSYGIS bestaat uit de onderdelen Basis en Dossier. Omdat alle behandelaren van Emergis bij de implementatie van PSYGIS Dossier zelf hun agenda gaan beheren volgen zij hier een specifieke training voor. ICT manager Luuk Everts van Emergis: “normaal maakt de training van de agenda onderdeel uit van de basistraining, we hebben The Competence Group gevraagd deze geïsoleerd aan te bieden, speciaal voor de behandelaren.”

Emergis is na De Jutters, De Grote Rivieren, GGZ Drenthe, GGZ Dijk en Duin, GGZ Noord- en Midden Limburg en ParnassiaBavo de zevende ggz instelling die kiest voor de ondersteunende inzet van e-learning bij trainingen in het EPD.

Bij Emergis werken ruim 1.200 mensen, verspreid over meer dan 40 locaties. Jaarlijks maken zo'n 6.000 mensen gebruik van de zorg die wordt geboden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Sharleena
Van Sharleena | 11-08-2011
Thanks for the great info dog I owe you bgigtiy.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.