Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-03-2009 | Article Rating | (0) reacties

Congres over e-learning in de zorg

Op dinsdag 2 juni vindt in Rotterdam (WTC) het congres 'E-learning in de zorg' plaats, met SBO (Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid) als organiserende partij. Bezoekers zullen alles komen te weten en worden bijgepraat over de effectiviteit van e-learning in de zorg, het ontwikkelen van betrouwbare content, succesvol competentiegericht opleiden en toetsen; en het rendement van e-learning.

Tijdens het congres, dat zich richt op onder meer hoofden en opleiding training; hoofden P&O; docenten; ICT-specialisten en onderwijskundigen, zullen onder anderen Mary Dankbaar (Programmamanager e-learning, Opleidingsinstituut Geneeskunde, Erasmus MC, voorzitter van de werkgroep e-learning van de NVMO); Paul van Geldrop (Projectmanager ICT, GGzE); Thomas Kropmans (Universitair hoofddocent Medical Informatics & Medical Education, National University of Ireland, Galway, Ierland); Joke Hoogakker-Vroonhof (Opleider Meavita Thuiszorg); Roel Sijstermans (Teamcoördinator ICT en Onderwijs, Academisch Medisch Centrum – Universiteit van Amsterdam) en Nynke Bos (Adviseur ICT en Onderwijs, Academisch Medisch Centrum – Universiteit van Amsterdam) een presentatie geven. Dagvoorzitter is Harm Weistra (zelfstandig adviseur e-learning en onder meer voormalig hoofdredacteur van e-Learning.nl).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.