Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 25-02-2009 | Article Rating | (0) reacties

Flevoziekenhuis rekent op The Competence Group

Het Flevoziekenhuis te Almere traint haar medewerkers sinds kort met e-learning van The Competence Group. Met deze inzet wil het Flevoziekenhuis de kwaliteit van zorg en aandacht voor patiëntveiligheid nog verder vergroten.

Alle niet-zorggebonden functies (administratie, secretariaten) krijgen het complete pakket Microsoft Office trainingen aangeboden. Alle 500 verpleegkundigen van het ziekenhuis worden bijgeschoold met Rekenen in de zorg.

In eerste instantie wordt deze inzet gezien als pilot tot medio 2009 met de intentie deze in 2009 verder uit te breiden met trainingen op gebied van voorbehouden handelingen en veilig omgaan met medische apparatuur.

Het Flevoziekenhuis te Almere is een snel groeiend en modern ziekenhuis. Er werken zo’n 1.500 mensen, er zijn 386 bedden en vinden 15.000 opnamen per jaar plaats.

Meer informatie:

www.onzezorg.net

Daan Russchen d.russchen@competence.biz 030 256 56 25


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.