Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-02-2009 | Article Rating | (0) reacties

'E-learning 2.0 in het onderwijs' op 26 en 27 mei in Rotterdam

Het ene congres is nog niet achter de rug, of het volgende dient zich alweer aan. Op 26 en 27 mei wordt in het Beurs World Trade Center in Rotterdam 'E-learning 2.0 in het onderwijs' gehouden, een evenement dat bestaat uit een congres en een reeks workshops.

Tijdens het congres zijn er onder meer best practices van Gilde Opleidingen, Kennisnet, ROC Eindhoven, Open Universiteit Nederland en de Universiteit van Amsterdam, en komen onder meer de thema's E-Coaching, mobile learning, games en simulations, en social software aan bod. Een lange rij met sprekers zal op dinsdag en woensdag voorbijtrekken, onder wie Justine Pardoen (Hoofdredacteur Ouders Online en stichting Mijn Kind Online), Rob Martens (Hoogleraar/hoofd onderzoek Open Universiteit Nederland), Jan Simons (UHD Nieuwe Media Universiteit van Amsterdam), Marja Verstelle (Hoofd ICT&O expertise Centrum ICLON, Universiteit Leiden en Didactisch coördinator UrWay.nl), Wim Veen (Faculteit Techniek, Bestuur en Management TU Delft) en Jan-Kees Meindersma (Sectormanager MBO Kennisnet). Op de eerste dag zal ook e-Learning.nl-redactielid Wilfred Rubens (Beleidsmedewerker college van bestuur, Gilde Opleidingen) een presentatie verzorgen over het thema 'Didactisch gebruik van social software'.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.