Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-02-2009 | Article Rating | (0) reacties

Start opleiding Game Development

In september gaat de opleiding Game Development van start binnen het interessegebied Media, Creatie en Informatie van de Hogeschool van Amsterdam. De vierjarige Informatica-opleiding is bedoeld voor studenten die alles willen leren over het ontwerpen en het realiseren van (serious) games. De opleiding Game Development is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de (internationale) game-industrie en sluit aan bij de vraag van de markt naar technisch en sociaal vaardige Bachelors of ICT.

De nadruk binnen de opleiding ligt op de game technology, game design en game production voor zowel de entertainment- als de serious games-industrie (educatieve en instructieve spelen). Studenten worden opgeleid tot creatieve informatici die op veel verschillende plekken in de internationale gamewereld aan de slag kunnen. Game Development is ingebed in de creatieve omgeving van media, creatie en informatie. Vanaf de eerste dag worden studenten vier jaar lang opgeleid tot game developer met goede technische skills.

Zaterdag (7 februari) is er een open dag van 10.00-14.00 uur (Leeuwenburg, Weesperzijde 190 te Amsterdam.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.