Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-02-2009 | Article Rating | (3) reacties

E-learningbedrijven verenigen zich in de BVLT

De Nederlandse e-learningmarkt is volop in beweging en ontwikkelt zich in een hoog tempo. In een economie waarin het voortdurend ontwikkelen van kennis en vaardigheden een randvoorwaarde is om concurrerend te blijven, voldoen traditionele leermethoden niet langer. Met e-learning is meer mogelijk, kan sneller worden ingespeeld op opleidingsbehoeften, kan bespaard worden op tijd en kosten en kunnen leerrendementen beter meetbaar worden gemaakt.

De verwachting is dat, na het internetbankieren, het online winkelen en reizen boeken, de komende jaren ook de grote hausse in e-learning gaat komen. Het klassikaal leren neemt in het bedrijfsleven nu al in hoog tempo af. Dit vraagt om een verdere professionalisering van de branche. Een zestal bedrijven in deze nieuwe tak van de opleidingsbranche heeft elkaar gevonden om samen het nationaal platform BLVT op te zetten.

De BVLT is de vertegenwoordiger van de branche richting alle belanghebbenden: opdrachtgevers, aanbieders en gebruikers. Als initiator van de branche werkt BVLT aan professionalisering, kwaliteitsborging en innovatie.

Op dinsdag 10 februari zal de officiële oprichtingsvergadering plaatsvinden in de lunchkamer van het restaurant The Lounge in Eindhoven (tegenover de High Tech Campus Eindhoven, waar het 10de Nationale E-learning Congres wordt gehouden).

Meer informatie over de BVLT bel Mark van den Broek, 0610456735.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Chris Dorna
Van Chris Dorna | 04-02-2009
Is ook bekend welke bedrijven het platform opzetten?
Frits
Van Frits | 05-02-2009
Dat zijn: Stoas Learning, U&I Learning, Maassen Consulting, TinQwise, PAT Learning Solutions en Bright Alley.
Marina
Van Marina | 06-03-2009
Hoe waarborgen deze bedrijven enige onafhaneklijkheid naar de klant toe?
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.