Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Noordhoff Health | 02-02-2009 | Article Rating | (0) reacties

Pulseweb Leertechnologie op VO-scholen

Onderwijslogistiek en ICT in het VO
Bekostiging van huidige onderwijsmodellen, groei van het docententekort en nieuwe generaties lerenden. Dit vraagt om nieuwe oplossingen voor het faciliteren van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. De rol van ICT wordt daarbij steeds belangrijker. Met alleen het digitaliseren van leerstof - zoals nu vooral gebeurt - is een school er niet.

De meeste LCMS-oplossingen brengen scholen helaas niet verder dan het ontwikkelen en distribueren van kennisgerichte content. Scholen bereiken pas een echte verbetering wanneer ze erin slagen om gedigitaliseerde leerprocessen te ontwikkelen en te borgen. PAT Learning Solutions heeft samen met KPC Groep een unieke aanpak ontwikkeld om de onderwijslogistiek van scholen te optimaliseren. Dit gebeurt zowel in het onderwijsmodel als de operationele schoolorganisatie. Daarbij staat de leerling centraal en komt de rol van de docent optimaal tot z’n recht.

Hoe pakt de school dat aan?
PAT Learning Solutions en KPC Groep geven het antwoord in de bijeenkomst “Onderwijslogistiek in het VO: leertrajecten met Pulseweb” op 11 Maart a.s.

Info en aanmelden

Jeroen Krouwels


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.