Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 29-01-2009 | Article Rating | (0) reacties

ORTEC en The Competence Group presenteren unieke oplossing aan klanten

Zo’n 65 inschrijvingen waren er voor de bijeenkomst die door ORTEC en The Competence Group 27 januari jl in het Beatrixtheater werd gehouden. Hier werd niet alleen het e-learning materiaal wat voor Harmony is ontwikkeld getoond maar ook een unieke integratie tussen de planningsoftware, procesinformatie en e-learning.

Linda van Teijlingen, manager HR shared service center van Orbis en Dre Thewessen, partner van Accordis, presenteerden de nieuwe aanpak van het ziekenhuis te . Vanaf 1 februari nemen zij intrek in hun nieuwe pand en introduceren een geheel nieuwe werkwijze. De patiënten van dit ziekenhuis krijgen allemaal 1 persoonskamers met eigen sanitair en bedside-terminal (een touchscreen PC waarop de patiënten o.a. kunnen internetten maar ook hun EPD kunnen benaderen).

Dit hypermoderne ziekenhuis zal niet enkel op een nieuwe manier met patiënten en bezoekers omgaan. Ook de HR afdeling zal op een geheel nieuwe manier gaan werken. Zo is besloten om de roosterplanning centraal te organiseren. De organisatie wordt ondersteund met procesinformatie en e-learning van The Competence Group die direct vanuit Harmony benaderd kunnen worden. “Zo krijgen medewerkers direct de ondersteunende informatie of training waar ze op dat moment behoefte aan hebben”.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.