Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van FLOWSPARKS | 28-01-2009 | Article Rating | (0) reacties

U&I Learning sluit groot contract met de Europese Commissie

U&I Learning, de Gentse e-learningintegrator, actief in België, Nederland en Frankrijk, kondigt aan dat zij een raamovereenkomst heeft getekend bij het Directoraat Generaal Informatica van de Europese Commissie. Dit contract werd toegekend aan U&I Learning volgend op een openbare aanbesteding.

U&I Learning zal instaan voor het leveren van het ontwerp en de ontwikkeling van e-learning modules op maat om de eindgebruikers van de Commissie en de EU instellingen op te leiden in het gebruik van IT- en softwareapplicaties die hun ter beschikking gesteld worden door de instellingen.
Andere vormen van leren zoals “blended” leren en “virtuele klaslokalen” zullen het aanbod aanvullen.

Deze raamovereenkomst heeft een ingeschatte waarde van maximum 7,2 miljoen euro en heeft een maximum looptijd van 4 jaar, onderverdeeld in een initiële periode van 2 jaar die 2 maal kan hernieuwd worden voor 1 jaar.

De gerealiseerde omzet in 2008 bedraagt 12 miljoen Euro, met een  EBITDA van 2,1 miljoen Euro. Dit betekent een stevige groei van respectievelijk 33% en 28% ten opzichte van 2007.

Mede door het behalen in 2008 van belangrijke lange termijn contracten  (Europese Commissie, Infrabel,…) wordt voor 2009 een voorzichtige groei van de omzet vooropgesteld tot 13 miljoen Euro.

Francis Declercq, Voorzitter van U&I Learning, beklemtoont: “Met het binnenhalen van dit belangrijk DIGIT contract bewijst U&I Learning haar internationale ambities, haar professionaliteit en vergedreven competentie in de ontwikkeling van e-learning oplossingen”

Over U&I Learning
U&I Learning, opgericht in 1997, is een belangrijke e-learningintegrator actief in België, Nederland en Frankrijk. U&I Learning biedt bedrijven en organisaties oplossingen aan om op een productieve en efficiënte manier kennis te ontwikkelen en te verspreiden bij hun medewerkers en klanten. U&I Learning telt vandaag een 120-tal gespecialiseerde medewerkers met relevante ervaring in pedagogie, psychologie, technical writing en ICT.

U&I Learning kende de afgelopen jaren een sterke groei en kon zijn klantenbestand uitbouwen tot een uitgebalanceerde, kwaliteitsvolle portefeuille met namen zoals VDAB, Europese Commissie, Toyota, Dredging, Voka, Technifutur, NMBS, Belgacom, DHL, Alcatel, Arcelor, Aveve, Volkswagen, Interpolis, Dexia, DAF, Unilever, Pfizer, EDF, Air Liquide, Carrefour, Nissan Europe, Citibank, Vopak en USG.

U&I Learning is sinds augustus 2006 genoteerd op Euronext Vrije Markt.

U&I Learning heeft zijn hoofdvestiging in 9000 Gent, Molenaarsstraat 111. Telefoon: +32 9 265 74 74, fax: +32 9 265 74 84-
website: www.uni-learning.com

Voor verdere informatie:
U&I Learning nv 
Francis Declercq, Voorzitter 
Molenaarsstraat 111 
9000 Gent 
Tel. : +32 9 265 74 74  
fdeclercq@uni-learning.com 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.