Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-01-2009 | Article Rating | (0) reacties

Jury e-learning award in vergadering bijeen

Gisteravond hebben de vier genomineerden voor de eerste Nederlandse e-learning award een presentatie verzorgd. Achtereenvolgens kwamen aan bod:

  • Jutten Simulation: Kassatraining Blokker
  • Trimbos Instituut: De gezonde school en genotmiddelen (preventieprogramma basis- en voortgezet onderwijs)
  • Orbit Learning4Life BV, ACHT Bedrijfsinnovatie BV en de TU Delft: Microtraining transportbedrijf
  • Universitaire Lerarenopleiding van het Onderwijscentrum VU: ICT-tools huidige leerlingengeneratie didactisch ingezet in lerarenopleiding en schoolpraktijk
Vervolgens heeft de jury beraadslaagd, en is er na ampel beraad uitgekomen. Op 10 februari aanstaande presenteert de jury tijdens het nationale e-learning congres een winnaar.

Onderstaande video heeft jury- en redactielid Wilfred Rubens met de Flip gemaakt, vlak voor dat de jury ging overleggen. Van rechts naar links zie je Yvonne Sterken (Abn-Amro en redactie e-learning.nl), Wim Veen (hoogleraar Educatieve Technologie TU Delft), Jean In het Panhuis (ING Bank), Judith Slootweg (SNS Reaal), Willy de Jong (Océ) en Frank de Wit (Albert Heijn).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.