Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-01-2009 | Article Rating | (1) reacties

Informatiemiddag over belang e-portfolio voor de arbeidsmarkt

Op donderdag 12 februari wordt bij de NEN (Nederlands Normalisatie-instituut) in Delft een informatiemiddag gehouden met als thema 'E-portfolio NL voor de arbeidsmarkt'. Tijdens de bijeenkomst, die zich met name richt op P&O- en HRM-medewerkers, zal een aantal presentaties woden gegeven over het gebruik van een e-portfolio bij personeelsmanagement. Bijvoorbeeld van het UWV WERKbedrijf en van het ministerie van Defensie.

In de presentaties van het UWV Werkbedrijf en het ministerie van Defensie zal worden gesproken over het gebruik van het e-portfolio binnen de organisatie, het doel ervan, de keuzes die zijn gemaakt bij het implementeren, hoe het gebruik van het e‑portfolio wordt gestimuleerd in de organisatie en de effecten van het e-portfolio op de bedrijfsvoering. Ook de horecabrancheorganisatie SVH zal aan het woord komen. Zij hopen dat werknemers in de horecabranche het e-portfolio gaan gebruiken en dat de werkgevers dit gaan stimuleren.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Lyza
Van Lyza | 11-05-2011
Tohucdown! That's a really cool way of putting it!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.