Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-01-2009 | Article Rating | (1) reacties

'Waar moet de openingsspeech over gaan?'

'Waar moet de openingsspeech van het 10e Nationale E-learning Congres over gaan?'. Die vraag legt Harm Weistra op tafel in de Nationale E-learning Congres LinkedIn-groep. Weistra, voormalig hoofdredacteur van e-Learning.nl, mag de aftrap verzorgen van het congres, maar hij vindt het wel erg 'toespraak 1.0' als hij die presentatie vanachter zijn bureau zou verzinnen. Interessanter lijkt het hem om dat met de leden van de LinkendIn-groep te doen. Zij zouden met Harm Weistra bijvoorbeeld mee kunnen denken over vragen als ' Wat is belangrijk om het 10e congres mee te openen?', 'Wat zijn de thema's?', 'Wat moet gezegd worden?', 'Terugblikken?', 'Vooruitkijken?', 'Waarschuwen?', 'De loftrompet steken?'. De lustrumeditie van het Nationale E-learning Congres wordt op dinsdag 10 en woensdag 11 februari in Eindhoven gehouden.

De eigen groep binnen de sociale netwerksite LinkedIn van het jubilerende congres, telt bijna 240 leden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Willem
Van Willem | 09-01-2009
Op zich natuurlijk een prima initiatief van Harm. Ik ben ook benaderd en heb er een tijdje over nagedacht. Regelmatig krijg ik uitnodigingen voor deelname aan deze Nationale E-learning congressen en weet derhalve dat deelname iets van € 1395 kost voor 2 dagen. Veel te duur voor ons, dus zal ik er nooit komen. De vraag of ik dan toch moet meehelpen aan de inhoud van zo'n congres heb ik voor mezelf nog steeds niet beantwoord... lastig, lastig
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.