Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

Seminar over nieuwe manier van werken - nieuwe manier van leren

Op donderdag 11 december wordt het seminar 'Het nieuwe leren in de zorg' gehouden, georganiseerd door Winvision, in samenwerking met The Competence Group en Microsoft. Centraal tijdens dit seminar staan 'het nieuwe werken' en de nieuwe vaardigheden en competenties die dat ook van medewerkers binnen de gezondheidzorg vraagt. Dit vereist ook een nieuwe manier van leren.

Tijdens het seminar zal aandacht worden besteed aan de wijze waarop zorginstellingen hun medewerkers kunnen ondersteunen bij hun competentieontwikkeling, zodat zij zijn voorbereid op het nieuwe werken. Maar ook op nieuwe wet- en regelgeving, zoals de verplichte herregistratie in het BIG-register (Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), die het voor de betreffende medische beroepsgroepen belangrijker maakt dan ooit om hun competenties continu bij te houden en te ontwikkelen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.