Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

Online Educa Berlin

De happening is van 3 tot 5 december in Berlijn.

 

Dit jaar is de openingssessie gewijd aan de invloed van technologie op onze cultuur. Veranderen onze normen door die technologie en welke rol speelt de Y-generatie daarin?

 

Andere thema’s zijn: de leerbehoeften van die generatie X; e-learning systemen; serious gaming; mobiel leren; kwaliteit; organisatorische veranderingen en natuurlijk Web 2.0 en social networking.

 

Er zijn pre-conferentie workshops en seminars. Die starten op woensdag, de conferentie zelf is op donderdag en vrijdag. Het streven van de organisatoren is om het verblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken en zoveel mogelijk interactie in te bouwen, want de praatje-plaatje strategie heeft inderdaad zijn beste tijd gehad.

 

Onze redacteur Pieter de Vries doet real-time verslag van de conferentie en als u een beetje mee wilt doen, dat kan. Hij is altijd te bereiken onder pieter.devries@tudelft.nl.

 

Het volledige programma vindt u hier.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.