Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

Convenant samenwerking ActiZ en DGV gecontinueerd

Eind vorige week hebben ActiZ, brancheorganisatie van zorgondernemers, en DGV, Nederlands instituut voor verantwoord medicijngebruik, het bestaande convenant met betrekking tot samenwerkingsactiviteiten gericht op het optimaliseren van de farmaceutische (ouderen)zorg verlengd. Kwaliteit, cliëntveiligheid en betaalbaarheid van de geneesmiddelenzorg staan centraal. Ook e-learning speelt in het nieuwe convenant een rol.

Doel van de samenwerking is om de kennis en kunde van DGV op het gebied van medicijngebruik en medicatieveiligheid optimaal te benutten voor toepassing door zorgorganisaties in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VV&T). DGV is op dit gebied een kernpartner voor ActiZ.

De activiteiten voor de komende periode 2009 en 2010 bestaan vooral uit kennisverspreiding via internet (onder meer deskundigheidsbevordering met behulp van e-learning programma's) en het organiseren van thema- en regiobijeenkomsten. Deze zijn gericht op het breder bekend maken van op de praktijk gerichte materialen en methodieken voor optimale farmaceutische zorg.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.