Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

Interactieve leertoepassing voor beleggers

ABN Amro heeft Trade Globe Academy online gelanceerd, een leertoepassing voor consumenten die hun financiële kennis willen vergroten. Interactieve leertoepassing voor vergroten van financiële kennis voor beleggers ABN Amro heeft Trade Globe Academy online gelanceerd, een leertoepassing voor consumenten die hun financiële kennis willen vergroten. De Trade Globe Academy is een interactieve toepassing die onderwerpen op verschillende wijzen introduceert. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een quiz, animaties, een rollenspel en zelftests. Ook worden multimediale toepassingen als video, audio, animatie en tekst gebruikt.

De belegger heeft op de Trade Globe Academy online beschikking over meerdere interactieve lessen. Een beginner leert bijvoorbeeld 'wat je als starter moet weten'. Een ervaren belegger meer over 'opties en turbo's'. De huidige academy bevat 6 interactieve lessen en wordt per kwartaal aangevuld met nieuwe lessen. De door TinQwise in Hilversum ontwikkelde leertoepassing is voor iedereen toegankelijk en de lessen zijn gratis.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.