Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Outstart | 19-11-2007 | Article Rating | (0) reacties

Sony Ericsson zet Outstart’s ForceTen LMCS wereldwijd in voor de gehele organisatie

RIJSWIJK – (27 november 2007) Sony Ericsson heeft sinds kort ForceTen™, het leer content management systeem (LCMS) van Outstart, geïmplementeerd. ForceTen wordt gebruikt om leercontent te ontwikkelen en te verspreiden onder duizenden werknemers, klanten, call centers en servicecentra wereldwijd. Het initiatief is onderdeel van een van de bedrijfsdoelstellingen om de kwaliteit en de toepassing van trainingsmaterialen te verbeteren. Ook wil Sony Ericsson het voor inhoudsexperts makkelijk maken om content te ontwikkelen en te hergebruiken voor uiteenlopende (doel)groepen. Door de implementatie van ForceTen is Sony Ericsson in staat om leercontent in 40 verschillende talen te beheren.

 

De flexibiliteit van ForceTen is zeer interessant voor de producttrainingen van Sony Ericsson om verkoop- en klantenservicemedewerkers sneller en efficiënter te informeren en bij te scholen over de nieuwe producten. Dankzij het ‘object-based‘ model van ForceTen wordt content van de cursusstructuur gescheiden, zodat gemeenschappelijke contentonderdelen in meerdere cursussen tegelijk gebruikt en hergebruikt kunnen worden. En omdat de content dynamisch wordt verzameld vanuit een database, is elke cursist verzekerd van de meest recente informatie. Vertaling naar bijna elke gewenste taal is mogelijk dankzij een in ForceTen ingebouwd export-vertaal-import proces.

 

“Outstart’s leer content management systeem helpt ons om consistente en op specifieke momenten content te leveren aan duizenden gebruikers met verschillende behoeftes, kennisniveaus en in verschillende talen,” zegt Mats Frisk, Director of ISC bij Sony Ericsson. “Het is duidelijk dat een geïnformeerde en up-to-date organisatie tot een hogere klanttevredenheid en betere bottomline resultaten zoals een hogere productiviteit van de medewerkers en klanttevredenheid leidt.”

 

“Het is een enorme opgave voor wereldwijde organisaties als Sony Ericsson om relevante partijen goed op de hoogte te houden van de meest recente product- en bedrijfsontwikkelingen. Maar het is ook nodig om werknemers betrokken en klanten tevreden te houden,” zegt Massood Zarrabian, CEO van Outstart. “Al jaren helpen wij IT-bedrijven zoals Sony Ericsson bij de ontwikkeling en het beheer van hun kennis- en leerstrategie. We kennen de uitdagingen en de ‘best practices’, en werken nauw samen met onze klanten om goede resultaten te behalen.”

 

ForceTen, één van de paradepaardjes van Outstart, is een effectieve oplossing om opleidings- en cursusprogramma’s te ontwikkelen, in te zetten en te onderhouden. De dynamische mogelijkheden van ForceTen stellen organisaties in staat om naast het makkelijk en snel aanpassen en hergebruiken van content, flexibele leertrajecten te creëren die aangepast kunnen worden aan individuele behoeften, eisen en voorkeuren van gebruikers. ForceTen is één van de producten binnen de het Outstart product portfolio. www.outstart.com

Over Outstart

Outstart is een toonaangevend leverancier van leer- en kennissystemen die de productiviteit en efficiëntie van organisaties verbeteren. Outstart biedt een reeks krachtige, gebruiksvriendelijke en op maat aan te passen toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hierbij worden oplossingen geboden voor diverse praktische vraagstukken op het gebied van kennisbeheer, zoals; inhoudelijk beheer voor opleidingen, dynamische aanlevering, snelle materiaalaanmaak, beoordelingen, kennisuitwisseling, ondersteuning voor betere prestaties en indexerings- en zoekfuncties. Outstart’s bekroonde producten worden ingezet in diverse sectoren en bedrijven, waaronder Albron, Kadaster, Goethe Institute, Lufthansa, American Management Association, Amerikaanse Federale Belastingdienst, McDonalds en het Foreign & Commonwealth Office. Outstart is een zelfstandige onderneming met vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Ierland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. www.outstart.com

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Bas Kramer

Outstart Benelux

Director of Business Development

+31 (0) 70 3192702

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.