Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Outstart | 25-03-2008 | Article Rating | (0) reacties

Outstart’s ForceTen LCMS innoveert de “healthcare” industrie met ondersteuning voor de FDA CFR 21 Part 11 standaard

 

OutStart LCMS™, het leer content management systeem (LCMS) van Outstart, heeft nu als eerste leverancier op het vlak van leer content management en kennismanagement ingebouwde functionaliteiten volgens de richtlijn 21 Code of Federal Regulations (CFR), Part 11 van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA: vergelijkbaar met de Inspectie voor de Gezondheidszorg en de Keuringsdienst van Waren). Deze nieuwe richtlijn stelt farmaceuten, fabrikanten van medische apparatuur, biotech bedrijven en andere door de FDA-gereguleerde branches in staat, hun processen en procedures goed ter documenteren ter verbetering van de integriteit en authenticiteit van elektronische documenten en systemen. Op het vlak van leer content en kennismanagement betekent dit concreet dat door het gebruik van een LCMS met dergelijke functionaliteiten kan worden nagaan wanneer leercontent is toegevoegd, veranderd en verwijderd en door wie, via beveiligde elektronische handtekeningen en elektronische ontvangstbevestigingen.

 

“Content management blijkt een grote uitdaging te zijn voor bedrijven binnen alle bedrijfstakken, maar met name in de luchtvaartindustrie, de medische en farmaceutische industrie en de financiële sector waar medewerkers moeten voldoen aan strenge wet- en regelgeving,” zegt Josh Bersin, algemeen directeur van Bersin & Associates, een onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op learning & development en talent management binnen organisaties. “De meeste bedrijven hebben tegenwoordig zeer veel leermiddelen. Het vinden van een manier om deze middelen efficiënt te beheren en up-to-date te houden, het gebruik ervan te volgen en rapportages te verschaffen die voldoen aan de door verschillende instanties gestelde eisen is een groot probleem voor de meeste bedrijven waarmee we praten.”

 

“Omdat wij veel klanten hebben binnen branches die met veel wet- en regelgeving te maken hebben, zoals de medische en farmaceutische industrie, het bankwezen, de financiële sector en de luchtvaart, moeten onze producten voldoen aan de diverse industriestandaards waardoor onze klanten 'compliant' zijn met wet- en regelgeving,” zegt Massood Zarrabian, CEO van Outstart. “Met ForceTen kunnen organisaties elektronische documenten creëren die bijdragen aan het beperken van het aansprakelijkheidsrisico. Dankzij deze documenten kan onbetwist worden nagegaan wie welke content, wanneer heeft aangepast en goedgekeurd. Ons LCMS volgt content gedurende de gehele levenscyclus, documenteert de noodzakelijke reviews inclusief bijbehorende elektronische handtekeningen ter goedkeuring in elke fase van content ontwikkeling en distributie.”

 

Alle industriestandaards worden door Outstart producten ondersteund, waardoor klanten kunnen werken volgens best practices en in staat zijn content in het systeem te beoordelen en goedkeuren. Standaards die worden ondersteunt door Outstart producten zijn onder andere: W3C, WCAG, WAI, Web Services, SCORM 1.2 en SCORM 2004 CERTIFIED, AICC Compliant, PENS Compliant, QTI, and Section 508 Compliant.

Over Outstart Knowledgeware

 

Outstart is een toonaangevend leverancier van leer- en kennissystemen die de productiviteit en efficiëntie van organisaties verbeteren. Outstart biedt een reeks krachtige, gebruiksvriendelijke en op maat aan te passen toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hierbij worden oplossingen geboden voor diverse praktische vraagstukken op het gebied van kennisbeheer, zoals; inhoudelijk beheer voor opleidingen, dynamische aanlevering, snelle materiaalaanmaak, beoordelingen, kennisuitwisseling, ondersteuning voor betere prestaties en indexerings- en zoekfuncties. Outstart’s bekroonde producten worden ingezet in diverse sectoren en bedrijven, waaronder Albron, Kadaster, Eurocontrol, SonyEricsson, The Goethe Institute, Lufthansa, Amerikaanse Federale Belastingdienst, McDonalds en het Foreign & Commonwealth Office. Outstart is een zelfstandige onderneming met vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Ierland Nederland en het Verenigd Koninkrijk. www.outstart.com

Neem voor meer informatie contact op met:

Bas Kramer

Outstart Benelux

Director of Business Development

+31 (0) 70 3192702

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.