Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Outstart | 16-01-2008 | Article Rating | (0) reacties

BB&T Bank investeert in Outstart’s ForceTen LCMS

RIJSWIJK – (17 januari 2008) Een jaar nadat het Leer Content Management Systeem (LCMS) ForceTen van Outstart is geïmplementeerd, is Amerika’s elfde grootste bank BB&T (Branch Banking and Trust Company), verheugd met het succes van hun learning & development programma. Sinds BB&T werkt met het Leer Content Management Systeem (LCMS) ForceTen, zijn 55 klassikale trainingen omgezet naar online trainingen, ronden medewerkers hun trainingen eerder af (binnen 30 tot 60 dagen), zijn zakpercentages gemiddeld met 70% gedaald, en heeft BB&T een aanzienlijk bedrag bespaard door af te stappen van een mainframe systeem.

 

“Met 29 trainingscentra, 29,000 medewerkers en meer dan 1500 lokale kantoren verspreid over 13 verschillende staten, hebben we een flexibel en schaalbaar systeem nodig dat ons in staat stelt om content snel aan te passen en het vervolgens op eenvoudige wijze direct te kunnen distribueren naar werknemers,” zegt David VanSchooten, e-Learning Manager bij BB&T. “Een eenvoudig voorbeeld is het verplaatsen van een klant naar een nieuw lokaal kantoor en het toewijzen van deze klant aan een nieuwe account manager. ForceTen stelt de bank in staat om medewerkers te trainen hoe zij klantendata met behulp van web-based software van het ene naar het andere kantoor kunnen verplaatsten,” aldus Mr. VanSchooten. “Dankzij de ondersteuning van Outstart is de implementatie erg succesvol geweest. De kwaliteit van het customer support team is in dit hele proces een belangrijke onderscheidende factor geweest.”

 

“De laatste onderzoekresultaten tonen aan dat het vermogen om content te delen en te hergebruiken een van de top 10 drivers is voor de impact van leerprogramma’s op de bedrijfsprestaties,” zegt Josh Bersin, algemeen directeur van Bersin & Associates, een onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op enterprise learning en talent management. “Kritieke succesfactoren zoals time to market, customer service, en het behalen van bedrijfsdoelstellingen zijn allen gekoppeld aan effectieve leercontent strategieën.”

 

ForceTen eigenschappen die ten grondslag liggen aan het succes van BB&T:

 

Content creatie: BB&T ging van een rigide structuur naar een structuur die flexibel en schaalbaar is. Content is nu aantrekkelijker, toegankelijker en altijd up-to-date. Het ontwikkelteam kan elke vorm van tekst, media en grafische content waaronder Flash files importeren, bekijken en bewerken.

 

Voldoen aan wet- en regelgeving: omdat 50 procent van het cursusmateriaal betrekking heeft op wet- en regelgeving en compliance, heeft BB&T behoefte aan een systeem dat hen in staat stelt trainingsactiviteiten makkelijk te kunnen volgen en opvolgen.

 

Zoeken/opslag: BB&T heeft tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van een robuuste taxonomystructuur die hen in staat stelt bestaande leercontent die is opgeslagen in een centrale database, makkelijk te zoeken en te vinden.

 

Hergebruik: de doorlooptijd van de ontwikkeling van nieuwe cursusmaterialen of het aanpassen van bestaande materialen is aanzienlijk gereduceerd omdat het ontwikkelteam bestaande content kan hergebruiken en bewerken. BB&T hoeft niet meer telkens opnieuw nieuwe content te ontwikkelen.

 

Verspreiden: BB&T is in staat om cursussen snel aan te passen en via internet snel te verspreiden, onafhankelijk van locatie.

 

“Het vermogen om compliance en producttrainingen te stroomlijnen, zijn in de financiële sector, belangrijke drijfveren om te kiezen voor een leer content management systeem, zoals Outstart ForceTen,” zegt Massood Zarrabian, CEO van Outstart. “De financiële sector heeft een grote behoefte aan een systeem waarmee de leercontent up-to-date gehouden kan worden en waarin bestanden makkelijk en nauwgezet beheerd kunnen worden.”

Over Outstart

 

Outstart is een toonaangevend leverancier van leer- en kennissystemen die de productiviteit en efficiëntie van organisaties verbeteren. Outstart biedt een reeks krachtige, gebruiksvriendelijke en op maat aan te passen toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hierbij worden oplossingen geboden voor diverse praktische vraagstukken op het gebied van kennisbeheer, zoals; inhoudelijk beheer voor opleidingen, dynamische aanlevering, snelle materiaalaanmaak, beoordelingen, kennisuitwisseling, ondersteuning voor betere prestaties en indexerings- en zoekfuncties. Outstart’s bekroonde producten worden ingezet in diverse sectoren en bedrijven, waaronder Albron, Kadaster, Goethe Institute, Sony Ericsson, Lufthansa, American Management Association, Amerikaanse Federale Belastingdienst, McDonalds en het Foreign & Commonwealth Office. Outstart is een zelfstandige onderneming met vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Ierland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. www.outstart.com

 

 

# # #

Neem voor meer informatie contact op met:

Bas Kramer
Director of Business Development
Outstart Benelux
T. 070-3192702
bas.kramer@outstart.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.