Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Outstart | 27-02-2008 | Article Rating | (0) reacties

Eurocontrol selecteert het ForceTen LCMS

Eurocontrol, de Europese organisatie van luchtverkeersveiligheid, heeft het Leer Content Management Systeem (LCMS) ForceTen van Outstart gekozen voor de ontwikkeling en uitlevering van e-learning modules aan alle medewerkers van Air Traffic Control (ATC) en Air Traffic Management (ATM) binnen de 41 lidstaten. De keuze voor een LCMS is onderdeel van een programma binnen Eurocontrol om de kwaliteit en tijdigheid van trainingsmateriaal te verbeteren en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan alle wet- en regelgeving. ForceTen zal meer dan 4000 Eurocontrol medewerkers uit zowel de civiele als de militaire sector, helpen hun grote kennis over veiligheidseisen voor luchtverkeer verder uit te breiden.

 

“Eurocontrol is ervan overtuigd dat trainingsmateriaal de belangrijkste beïnvloedende factor is bij de kennisoverdracht binnen een organisatie,” zegt Max Bezzina, E-learning Activities Team Leader bij Eurocontrol. “Outstart’s ForceTen LCMS helpt ons om de relaties met diverse (externe) contentontwikkelaars en inhoudsdeskundigen te formaliseren en de wereldwijde samenwerking en coördinatie tussen hen en Eurocontrol te stroomlijnen. Op deze wijze wordt de levensduur van onze content verlengd; de kwaliteit van de ontwikkelde content verhoogd; de ontwikkeling van content gestandaardiseerd; de consistentie in de vormgeving verbeterd en de uitlevering van nieuwe content aanzienlijk versneld.

 

“Wij beschouwen e-learning als kennisoverdracht op het vlak van luchtverkeerleiding als een waardevol middel. Door het inzetten van e-learning zijn onze stakeholders in staat om bij te dragen aan een uniform en efficiënt Europees luchtverkeersleidingssysteem,” aldus Max Bezzina, E-learning Activities Team Leader van Eurocontrol.

 

ForceTen is een van de producten binnen de Outstart Learning and Knowledge Management Suite.

 

Over Outstart

 

Outstart is een toonaangevende leverancier van leer- en kennissystemen die de productiviteit en efficiëntie van organisaties verbeteren. Outstart biedt een reeks krachtige, gebruiksvriendelijke en op maat aan te passen toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hierbij worden oplossingen geboden voor diverse praktische vraagstukken op het gebied van kennisbeheer, zoals; inhoudelijk beheer voor opleidingen, dynamische aanlevering, snelle materiaalaanmaak, beoordelingen, kennisuitwisseling, ondersteuning voor betere prestaties en indexerings- en zoekfuncties. Outstart’s bekroonde producten worden ingezet in diverse sectoren en bedrijven, waaronder Albron, Kadaster, Goethe Institute, Lufthansa, SonyEricsson, Amerikaanse Federale Belastingdienst en het Foreign & Commonwealth Office. Outstart is een zelfstandige onderneming met vestigingen in de VS, Canada, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. www.Outstart.com

 


Voor meer informatie:


Bas Kramer
Director of Business Development
Outstart Benelux
T. 070 3192702
E.
bkramer@outstart.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.