Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 03-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

Norma EMD/EPD integreert e-learning in helpfunctie

Norma EMD/EPD, het softwaresysteem voor medische professionals van MI Consultancy, komt met een unieke functionaliteit. Onder de helpfunctie zal voor de meest voorkomende en kritische handelingen in Norma namelijk niet alleen de traditionele uitleg in tekst te vinden zijn maar ook door middel van e-learning. Deze e-learning wordt ontwikkeld door The Competence Group. Behalve voor de nieuwe helpfunctie wordt de e-learning ook beschikbaar gesteld voor het opleiden, bij- en nascholen van gebruikers van Norma.

MI Consultancy en The Competence Group zijn beide werkzaam voor de zorgsector. Door het gebruik van nieuwe technologie maar vooral door het centraal stellen van de eindgebruiker, vergroten zij de efficiëntie en het werkplezier van duizenden zorgprofessionals.

www.onzezorg.nl | www.competence.biz | www.miconsultancy.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.