Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-11-2008 | Article Rating | (0) reacties

E-learningmodule stimuleert maaltijdambiance in verpleeg- en verzorgingshuizen

Om de maaltijdambiance in verpleeg- en verzorgingshuizen te verbeteren heeft Vilans, een kenniscentrum voor langdurende zorg, een e-learningmodule ontwikkeld. Het online leerprogramma, dat voor iedereen toegankelijk is, geeft tips voor het verbeteren van de sfeer tijdens de maaltijden. Dat meldt de website 'Zorg voor Beter', een initiatief van het ministerie van VWS, in samenspraak met de brancheorganisaties, beroepsverenigingen en cliëntenorganisaties. De module is eind vorige week gelanceerd tijdens Zorg voor Beter on Tour.

In het leerprogramma zijn kennis en ervaring uit het 'Zorg voor Beter Verbetertraject Eten en Drinken' gebundeld. De website bevat filmpjes, foto's, informatie, checklists en oefeningen.

Bron: 'Zorg voor Beter'


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.