Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-10-2008 | Article Rating | (0) reacties

Symposium over e-learning in de ggz

Op dinsdag 18 november wordt in Utrecht (Janskerk) een middagsymposium gehouden over e-learning in de ggz (geestelijke gezondheidszorg). Tijdens het symposium worden inzichten aangereikt over e-learningstrategieën, en wordt uitgelegd hoe met behulp van nieuwe technologieën het leerproces effectiever en efficiënter kan worden ingericht. De organisatie van het symposium is in handen van De Tijdstroom, een uitgeverij met medische, psychiatrische, sociaal-wetenschappelijke en filosofische uitgaven.

Tijdens het symposium, dat zich richt op p&o-directeuren, beleidsadviseurs, opleiders uit de ggz en andere professionals die bezig zijn met innovatie van het opleidingsproces, zijn er lezingen en presentaties van onder anderen Theo Huibers (deeltijd hoogleraar TU Twente - vakgroep Human Media Interaction), Wubbo Petersen (voorzitter Raad van Bestuur GGZ Westelijk Noord Brabant) en Frans Vermeulen (Clustermanager Parnassia Bavo Academie).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.