Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-09-2008 | Article Rating | (0) reacties

Educatieve zorgportal gelanceerd over medische instrumenten en hulpmiddelen

Gisteren is Permanente-educatie.nl, een educatieve zorgportaal waarop met name e-learningmodulen over medische instrumenten en hulpmiddelen staan, gelanceerd. De modulen worden ontwikkeld in samenwerking met leveranciers van medische instrumenten en hulpmiddelen. De portal is een initiatief van het bedrijf Avetica uit Maasdam.

Permanente-educatie.nl stelt zorgverleners in staat om competent te worden en te blijven in het gebruik van medische instrumenten en hulpmiddelen. Naast de onbeperkt gratis toegang tot de nieuwe portal is het een duidelijk kenmerk dat de zorgverlener vrij is om zijn of haar eigen leerroute te kiezen. De e-learning modulen sluiten aan bij de leerstijlen van zorgverleners, onder meer door gebruik te maken van multimedia, van korte leerobjecten, van toetsen met feedback, van simulators en van praktijksituaties. Door de gekozen opzet is de module ook goed te gebruiken als naslagwerk en kan ook worden ingezet voor, tijdens of na een klinische les of als intern scholingsprogramma.

Voor leveranciers van medische instrumenten en hulpmiddelen is het nieuwe initiatief een extra en flexibel inzetbaar platform. De leveranciers breiden zo hun service uit doordat zij aan zorgverleners verpleegkundige, medische en technische kennis aanreiken over veilig en betrouwbaar gebruik van hun producten in de praktijk.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.