Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-09-2008 | Article Rating | (0) reacties

Grootste Europese bank introduceert virtuele conferentieruimten

HSBC, de grootste Europese bank en een van de grootste banken ter wereld met ruim 280.000 werknemers, gaat virtuele conferentieruimten introduceren, waardoor het aantal vliegkilometers van haar medewerkers drastisch zal verminderen. Dat heeft de bank, met het hoofdkantoor in Londen, meegedeeld. De virtuele conferentieruimten, die gebruik zullen maken van Cisco TelePresence-technologie, stellen werknemers van HSBC in staat om via het internet met elkaar te overleggen.

"Deze technologie is dusdanig dat het net lijkt alsof je in dezelfde kamer bent als je collega's aan de andere kant van de wereld. Daarnaast heeft het als voordeel dat je niet voortdurend je koffer hoeft te pakken", aldus Ken Harvey, bij HSBC verantwoordelijk voor IT-zaken. De Cisco-technologie is vooralsnog geïnstalleerd in HSBC-kantoren in Londen, Chicago, Hong Kong, Mexico City, New York en Dubai. Wereldwij heeft HSBC ruim 9500 kantoren in 85 landen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.