Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 04-09-2008 | Article Rating | (0) reacties

The Competence Group in kwaliteitsregister V&V

IJsselstein, 4 september 2008

Het kwaliteitsregister verpleegkundigen en verzorgenden heeft het aanbod van The Competence Group geaccrediteerd. Hierdoor kunnen verzorgenden en verpleegkundigen accreditatiepunten behalen bij het trainingaanbod van The Competence Group.

Algemeen Directeur van The Competence Group Toon Rijken: “Het is een belangrijke erkenning van de kwaliteit van ons aanbod en wordt door zorginstellingen enorm gewaardeerd. In gesprekken is de accreditatie één van de dingen waar als eerst naar wordt gevraagd. Hiermee is het voor zorginstellingen en haar medewerkers nog interessanter ons trainingsaanbod in te zetten.”

The Competence Group biedt naast diverse trainingen op gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen die in samenwerking met vijf ziekenhuizen wordt ontwikkeld (Antonius Mesos Groep, Kennemer Gasthuis, Medisch Centrum Alkmaar, VieCuri Medisch Centrum Noord-Limburg en het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk) ook trainingen voor computervaardigheden en administratieve organisatie.

Bij- en nascholing is sinds de De Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) verplicht voor medewerkers die medische handelingen verrichten. Door de accreditatie kunnen leden van het register eenvoudig zien welke aanbieders voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en vastleggen wat zij aan bij- en nascholing hebben gedaan. De accreditatie is geldig voor een periode van drie jaar.

Meer informatie:

www.onzezorg.net

www.kwaliteitsregistervenv.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.