Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-09-2008 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe versie HuisartsAcademy in gebruikgenomen

Elsevier Gezondheidszorg en The Competence Group (een bedrijf met vestigingen in Nederland en België en actief op het gebied van e-learning binnen de zorgsector) hebben onlangs een vernieuwwde versie van de HuisartsAcademy gelanceerd. Op de website kunnen huisartsen elektronische nascholing kopen en hiermee geaccrediteerd opleidingen volgen. De Wet BIG (Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) verplicht huisartsen om 40 uur per jaar geaccrediteerde nascholing te volgen.

Op de website van de HuisartsAcademy wordt met name gewerkt met modules. Deze voldoen, zo valt te lezen op de vernieuwde website, aan de Richtlijnen van de KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst) en zijn geaccrediteerd door de CVaH (College voor Accreditering Huisartsen).


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.