Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-08-2008 | Article Rating | (1) reacties

Online EHBO-cursus gelanceerd

Eerste Hulp in Huis, een organisatie die zich richt op de educatie van Eerste Hulp aan consumenten en aan bedrijven via internet, heeft de online cursus EersteHulpinHuis.nl gelanceerd. De cursus brengt deelnemers de basisbeginselen van EHBO bij.

Volgens de organisatie is dat hard nodig, want in Nederland zijn 'slechts' ruim 100.000 EHBO'ers. 'Elk jaar komen meer dan een half miljoen mensen bij de spoedeisende hulp in het ziekenhuis. Ruim de helft van al deze ongelukken vindt plaats in en om het huis. Bovendien raken er jaarlijks meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een dergelijk ongeval. In veel gevallen gaat er belangrijke tijd verloren omdat omstanders of familieleden niet weten wat te doen. Heel veel mensen willen graag EHBO leren, maar kunnen de tijd niet maken om 8 of 10 avonden naar cursus te gaan of struikelen over alle technische termen die in de traditionele cursussen wordt gebruikt'.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Twiggy
Van Twiggy | 11-05-2011
Glad I've finally found smoething I agree with!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.