Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-09-2008 | Article Rating | (0) reacties

Korting voor bezoekers e-learning.nl op entree Landelijke Praktijkdag E-learning

Op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober vindt in Congreshotel De Werelt in Lunteren de Landelijke Praktijkdag E-learning plaats. Georganiseerd door Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid. Hier worden de laatste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van e-learning besproken, zowel vanuit het onderwijs als het bedrijfsleven.

Simpele oplossingen voor een maximaal resultaat
U houdt zich actief bezig met e-learning. De mogelijkheden zijn groot, de ideeën zijn groots, maar speelt u ook met vragen als:
- Hoe komt u tot een optimale e-learning opleiding?
- Hoe kunt u digitaal toetsen?
- Hoe maakt u uw opleiding nog leuker en boeiender?
- Hoe zet u uw opleiding didactisch goed op?
- Hoe weet u welk learning management systeem bij uw organisatie past?
- Hoe implementeert u uw e-learning opleiding op zo’n wijze dat iedereen enthousiast wordt?
Kom naar de Landelijke Praktijkdag E-learning voor de antwoorden. U gaat naar huis met vele handvatten om met simpele oplossingen uw e-learning omgeving optimaal vorm te geven en in te zetten.

Korting € 100,- per dag
Speciaal voor bezoekers van deze website heeft e-Learning.nl een korting kunnen regelen van € 100,- per dag op de entreeprijs van de Landelijke Praktijkdag E-learning. Vul dit inschrijfformulier in om gebruik te maken van deze speciale regeling. Het ingevulde formulier kan worden doorgefaxt (040 - 2 974 924), worden opgestuurd (in een ongefrankeerde envelop) naar Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, Antwoordnummer 10206, 5600 VB Eindhoven, of worden doorgemaild naar inschrijving@sbo.nl. Meer info over het congres leest u op www.sbo.nl/e-learningpraktijk


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.