Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 21-08-2008 | Article Rating | (0) reacties

U&I Learning tekent reseller overeenkomst met Adobe

persbericht

U&I LEARNING TEKENT RESELLEROVEREENKOMST MET ADOBE

Gent, 20 augustus 2008 – U&I Learning, het Gentse kennisoverdrachtbedrijf met vestigingen in België, Nederland en Frankrijk heeft een reseller overeenkomst getekend met Adobe Systems voor de regio Benelux en Frankrijk. Dit contract betreft de verdeling van de succesvolle leeroplossingen van Adobe, namelijk Adobe® Presenter en Adobe® Acrobat® Connect™ Pro. Met deze oplossingen wil U&I Learning de productiviteit, samenwerking en bedrijfsprocessen van bedrijven en overheidsinstellingen verbeteren.

De Adobe Learning-suite
Met Adobe Presenter biedt U&I Learning bedrijven en organisaties een eenvoudige add-on op het veelgebruikte Microsoft PowerPoint. Dankzij deze tool kunnen docenten en content developers snel en op een eenvoudige manier saaie presentaties omzetten in een boeiende multimedia-ervaring. Door het toevoegen van tekst, animaties, interactiviteit, quizzes en softwaresimulaties aan een bestaande presentatie, maak je binnen enkele muisklikken een attractieve e-learningcursus.

Adobe Acrobat Connect Pro is een gebruiksvriendelijke en toonaangevende oplossing voor on-line webconferenties en e-learning. Dit product, dat met heel wat verschillende awards werd bekroond, waaronder Product of the Year (TMC’s Communication Solutions 2006) en Editors’ Choice (PC Magazine 2008), biedt een bijzondere meerwaarde aan het organiseren van leerprocessen in organisaties.

Rendement en flexibiliteit
Francis Declercq, CEO van U&I Learning verklaart: “U&I Learning streeft naar een continue verbetering van haar dienstenportefeuille. Wij zijn ervan overtuigd dat door onze samenwerking met Adobe, bedrijven voortaan vanop afstand op een optimale wijze hun kennisoverdracht kunnen organiseren. De Adobe-suite is een ideale oplossing die ervoor zal zorgen dat onze klanten in staat zullen zijn om hun rendement en hun flexibiliteit aanzienlijk te verbeteren.

Over Adobe Systems
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com 

Over U&I Learning
U&I Learning, opgericht in 1997, is een belangrijke e-learningintegrator actief in België, Nederland en Frankrijk. U&I Learning biedt bedrijven en organisaties oplossingen aan om op een productieve en efficiënte manier kennis te ontwikkelen en te verspreiden bij hun medewerkers en klanten. U&I Learning telt vandaag een 120-tal gespecialiseerde medewerkers met relevante ervaring in pedagogie, psychologie, technical writing en ICT. U&I Learning kende de afgelopen jaren een sterke groei en kon zijn klantenbestand uitbouwen tot een uitgebalanceerde, kwaliteitsvolle portefeuille met namen zoals VDAB, Europese Commissie, Toyota, Dredging, Voka, Technifutur, NMBS, Belgacom, DHL, Alcatel, Arcelor, Aveve, Volkswagen, Interpolis, Dexia, DAF, Unilever, Pfizer, EDF, Air Liquide, Carrefour, Nissan Europe, Citibank, Vopak en USG. U&I Learning is sinds augustus 2006 genoteerd op Euronext Vrije Markt  U&I Learning heeft zijn hoofdvestiging in 9000 Gent, Molenaarsstraat 111. Telefoon: +32 9 265 74 74 - website: www.uni-learning.com

Voor meer informatie, neem contact op met:
Dhr. Francis Declercq, CEO U&I Learning
Molenaarsstraat 111 – 9000 GENT
Tel. +32 9 265 74 74
fdeclercq@uni-learning.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.