Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-07-2008 | Article Rating | (0) reacties

Sterkere positie voor OutStart en Eedo Knowledgeware dankzij fusie

Vorige week hebben OutStart Inc. en Eedo Knowledgeware Corp., wereldwijd twee belangrijke spelers op het gebied van 'leer content management systemen' (LCMS), een fusie aangekondigd. Het nieuwe bedrijf, dat onder de naam Outstart verder zal gaan, wordt door de fusie de grootste softwareleverancier voor het creëren, beheren en uitleveren van leerinhouden en het delen van kennis.

"Deze fusie is een bijzonder positieve gebeurtenis voor alle klanten, en de markt als geheel", aldus John Hudson, president van OutStart. "Het product portfolio van beide ondernemingen is in hoge mate complementair. We zijn nu in staat om twee leidende LCMS oplossingen aan te bieden die het volledige spectrum kunnen invullen van 'blended learning', 'single sourcing' tot zeer interactieve 'e-learning'. Samen kunnen we alle wensen van onze klanten vervullen om kennis te creëren, te beheren en te verspreiden over de gehele organisatie."

In een reactie laat Massood Zarrabian, CEO of OutStart, weten dat momenteel hard gewerkt wordt aan een integratie van het gezamenlijke productportfolio. "Zo zijn we bijvoorbeeld nu al bezig met de integratie tussen ForceTen en Participate om het informele leren beter te kunnen ondersteunen, en daarnaast het uitwisselen van expertise en samenwerking binnen de ForceTen omgeving", aldus Zarrabian.

Het gecombineerde bedrijf heeft meer dan 300 klanten, met daarbij een aantal van de meest bekende bedrijven en overheidsinstellingen. Het nieuwe bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de Amerikaanse stad Boston en daarnaast kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Duitsland, Ierland en Nederland.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.