Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-07-2008 | Article Rating | (0) reacties

Oracle Academy biedt curriculum op universitair niveau

Het Amerikaanse softwarebedrijf Oracle zal de komende maanden 120 trainers uit 14 landen verwelkomen voor het volgen van een gevorderd trainingsprogramma als onderdeel van Oracle Academy binnen de regio Europa, Midden Oosten en Afrika. Oracle Academy is een intensief en professioneel opleidingsprogramma voor docenten van het voortgezet, hoger en universitair onderwijs. Zij worden opgeleid om hun studenten en leerlingen optimaal voor te bereiden op hun loopbaan. Het gevorderde trainingsprogramma komt overeen met een universitair niveau.

De deelnemende docenten worden opgeleid in het doceren van Oracle Academy's Advanced Computer Science programma of het Enterprise Business Application programma. Beide onderwijsprogramma's zijn gericht op studenten van universitair niveau en biedt hen de vereiste technologische en zakelijke vaardigheden voor het werken binnen de wereldeconomie. Het bijkomende voordeel voor de docenten is de mogelijkheid de nieuwste technologische vaardigheden op te doen en om daarmee de waarde van hun lesprogramma te verhogen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.