Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 18-07-2008 | Article Rating | (0) reacties

Deel II van innovatieproject op scholen in september van start

Op 1 september start de inschrijving voor 'Expeditie durven, delen, doen II: kwaliteit in beeld', een project waarin scholen in het voortgezet onderwijs gedurende twee jaar de kans krijgen om met een financiële impuls en ondersteuning van experts te onderzoeken of hun innovatie tot de beoogde resultaten leidt. Daarmee kunnen ze bijdragen aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs en een kwaliteitszorgcyclus in hun school realiseren. Iedere deelnemende school krijgt jaarlijks een bedrag van 15.000 euro.

'Expeditie durven, delen, doen II: kwaliteit in beeld' wordt uitgevoerd door het Innovatieproject van de VO-raad in samenwerking met de Landelijke Pedagogische Centra en Q5. Expeditie II richt zich, in tegenstelling tot Expeditie I, op scholen met kleinschalige innovaties. "Er gebeurt al heel veel. Scholen doen van alles om de kwaliteit van hun onderwijs te verbeteren", aldus Sjoerd Slagter, voorzitter van de VO-raad. "Er is tevens grote behoefte om de resultaten van innovaties te meten en te borgen, onder andere om zich hiermee naar de buitenwereld te verantwoorden. Expeditie II helpt de scholen om te onderzoeken tot welke resultaten hun innovaties leiden."

De inschrijving voor Expeditie II start op 1 september en loopt tot en met 24 oktober.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.