Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-06-2008 | Article Rating | (0) reacties

Noordhoff Uitgevers wint Europese prijs voor multimediaal onderwijsmateriaal

Noordhoff Uitgevers is onderscheiden met de Comenius EduMedia Medaille. Deze Europese prijs werd op vrijdag 20 juni in Berlijn voor de dertiende keer uitgereikt aan organisaties die kwalitatief hoogwaardig multimediaal onderwijsmateriaal aanbieden. Noordhoff Uitgevers ontving de onderscheiding voor het product CampusMed, een reeks e-learningmodules voor verpleegkundig personeel in de gezondheidszorg. De Comenius EduMedia Awards zijn in het leven geroepen door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI).

CampusMed bevat een complete bibliotheek met e-learningmodules voor bij-en nascholing over onderwerpen als bijvoorbeeld voorbehouden handelingen, basic life support en borstvoeding en is in nauwe samenwerking ontworpen met artsen en verpleegkundigen van het AMC in Amsterdam. De educatieve uitgeverij heeft de specialistische kennis van de artsen en verpleegkundigen gekoppeld aan de eigen kennis op het gebied van onderwijs en didactiek, waardoor CampusMed een goede aanvulling is op het bestaande onderwijsmateriaal in de zorg. In Europa, met name in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, hebben zo'n 20.000 verpleegkundigen toegang tot deze modules.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.