Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 17-06-2008 | Article Rating | (2) reacties

KLM gaat samen met The Competence Group e-learning ontwikkelen om de HR medewerkers van KLM structureel op te leiden en kennis te laten maken met diverse (SAP) applicaties.

KLM gaat samen met The Competence Group e-learning ontwikkelen om de HR medewerkers van KLM structureel op te leiden en kennis te laten maken met diverse (SAP) applicaties.

 

IJsselstein, 17 juni 2008

De KLM heeft The Competence Group gevraagd om gezamenlijk de huidige trainingen om te zetten in e-learning om de HR medewerkers van de KLM te gaan opleiden en te laten kennis maken met de diverse (SAP) applicaties binnen de organisatie. De e-learning modules zullen ondergebracht worden in het leerplatform SABA. Het traject vindt in fases plaats voor verschillende doelgroepen.

 

De komende maanden zal KLM in een nauwe samenwerking met deskundigen van The Competence Group de huidige trainingen onder de loep nemen om deze om te vormen naar geschikte, bruikbare en of breder in te zetten e-learning trainingen. Een nauwe samenwerking is noodzakelijk om tegemoet te komen aan de gestelde leerdoelen. De ontwikkeling van de e-learning modules zal in een aantal fasen plaatsvinden. In totaal gaat het om trainingen voor HR managers en medewerkers in verschillende landen.

 

Op gespreide momenten zal de medewerking van materiedeskundigen van de KLM gevraagd worden voor het controleren en nalezen van de alfa- en bètaversies van de diverse opleidingen. Zo wordt bereikt dat onder andere de gesimuleerde acties correct worden weergegeven en de technische aspecten van de opleiding werken. De trainingen worden vervolgens via het leerplatform SABA individueel aan de cursist aangeboden.

 

The Competence Group is verheugd dat zij deze opdracht heeft gekregen. In het verleden hebben KLM en The Competence Group al eerder samengewerkt aan de ontwikkeling van SAP trainingen voor medewerkers organisatiemanagement en personeelsadministratie en een onderzoek naar en advisering over een op te zetten organisatie en de doelstelling van het KLM E&M Competence Center. Verder heeft The Competence Group een training ‘inleiding en awareness e-learning’ voor potentiële ontwikkelaars binnen de KLM verzorgd.

 

Over The Competence Group

The Competence Group is, met ruim 100 medewerkers, o.a. specialist op het gebied van e-learning. Zij heeft in 2007 ruim 100.000 mensen binnen een vijftigtal organisaties efficiënter en effectiever laten presteren door gerichte trainingen en het borgen van kennis.

 

www.competence.biz


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Robert
Van Robert | 15-03-2021
Goede avond, Waar staat SABA voor?
Harm Weistra (hoofdredacteur)
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) | 16-03-2021
Moet het ergens voor staan :-)
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.